Specials:

 Minilift.

 

Voor het liften en verstevigen. Een cosmetische lift op basis van de gehele Aloë Vera plant en andere natuurlijke ingrediënten. Binnen de grenzen van een cosmetische behandeling geeft de Mini Lift een maximale verbetering van de huid en een duidelijk zichtbaar resultaat.  Met deze stoffen wordt een masker aangebracht dat zich zeer strak op de huid hecht. Hierdoor wordt de huid als het ware onderhuids gemasseerd en vindt er een soort passieve gymnastiek voor de mimische spiertjes plaats.

Tijdens het masker kunnen de werkstoffen diep in de huid dringen. Bovendien is de huid na het verwijderen van het masker beter in staat werkstoffen op te nemen. Daarom wordt rijkelijk met Mini Lift Vitamine E Oil en een bijbehorende dagcrème na behandeld.

Er wordt tijdens een Mini Lift behandeling niet gemasseerd om over stimulatie van de huid te vermijden. Het masker zorgt zelf voor een onderhuidse massage en een passieve gymnastiek op de mimische spieren.

56,-Euro


Chi behandeling.

Natuurlijke huidverzorging

De basis van alle cosmeticaproducten van Chi zijn steeds zoveel mogelijk biologisch en in ieder geval 100% natuurlijk. Deze 100% plantaardige stoffen sluiten perfect aan bij uw huid. Wij mengen al deze plantaardigheden zoals vette plantoliën, essentiële oliën, bloemenwaters, klei, himalaya zouten tot kwalitatief uitzonderlijke composities voor de algemene huidverzorging maar ook voor specifieke probleemgebieden van de huid.


40,50Euro