Welkom op de website van: 

Schoonheidssalon Albertine

Tegenwoordig gaat het in een behandeling niet alleen om huidverbetering. In het drukke leven van vandaag is stress aan de orde van de dag. Neem daarom tijd voor een ontspannende behandeling of een lichaamsmassage.

Schoonheidssalon Albertine is een totaalconcept voor “body & face” . Als schoonheidsspecialiste weet ik dat lekker in je vel zitten een belangrijke bijdrage levert aan je uitstraling zowel in je werk of in je privé-leven.  Daarbij geeft een verzorgd uiterlijk en een ontspannen geest, zelfvertrouwen en kracht.

Wilt u een stralende huid die zo lang mogelijk jong en elastisch blijft? Dan zult u uw huid goed moeten verzorgen. Omdat iedere huid uniek is, neem ik voor elke behandeling ruim de tijd.
Uw wensen, huidtype en huidconditie staan hierbij centraal. Er wordt rekening gehouden met uw huidconditie en uw persoonlijke wensen. Om een behandeling te starten zal ik eerst een huidanalyse uitvoeren om te kijken welke producten voor u geschikt zijn en wat de eventuele probleemgebieden zijn.

Heeft u na het lezen van deze site nog vragen over de behandelingen of over de producten, aarzel dan niet en neem contact met mij op.

 


Graag tot ziens!

Albertine

 

Schoonheidssalon Albertine, Smidsakker 6, 6666 EJ Heteren.    

Telefoon: 06-13820665

schoonheidssalonalbertine@gmail.com

Afspraken kunnen in overleg gemaakt worden.